Kızılırmak Mahallesi Dumlupınar Bulvarı Next Level No:3 A Blok Kat:4 Daire:10 Çankaya/Ankara

0312 911 92 83

info@cabgrup.com

KORONAVİRÜSE ÖNLEM ALMAYAN TEK ÜLKE: BELARUS

Dünya geneli koronavirüs pandemisi nedeniyle panik halindeyken, Belarus salgına karşı herhangi bir önlem almamasıyla dikkat çekiyor. Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, "Olur böyle şeyler. En önemlisi panik yapmamaktır" sözlerini kullandı.

 

Lukaşenko açıklamasında, yurt dışından gelen herkese test yapıldığını belirtmiş, "Günde 2-3 kişinin testi pozitif çıkıyor. Bu kişiler 1,5-2 hafta karantinaya alınıyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

 

Belarus'un korona virüs salgınına rağmen ülkedeki futbol ligini tatil etmeyen tek Avrupa ülkesi olması da geçtiğimiz günlerde tepkilere yol açmıştı.

Hükümetin salgına yönelik herhangi bir önlem almamasına karşın, başkent Minsk'te vatandaşlar korona virüs endişesi nedeniyle evlerinde kalmayı tercih ediyor. Gençler ve çocuklar okullarına gitmek istemiyor. Ülkedeki birçok üniversite de sabah saatlerinde ulaşımda yaşanan yoğunluk nedeniyle öğrencilerinin güvenliğini sağlamak amacıyla derslerini geç saatlere alma kararı aldı.

 

 

Yaratıcı bakış açımızla bugünden geleceği tasarlıyoruz.

Adres

Kızılırmak Mahallesi Dumlupınar Bulvarı Next Level No:3 A Blok Kat:4 Daire:10 Çankaya/Ankara

Hızlı iletişim

0312 911 92 83

info@cabgrup.com

Kroki için tıklayınız

Sosyal Medya

© 2019 Tüm hakları saklıdır. CABGRUP